Снимка: архив, Булфото
fallback

Задържаха "ловеца на бежанци" Динко в Първомай, съобщи Нова тв. По време на търговска сделка той се е скарал с мъж, нанесъл му е побой, счупил му телефона и извършил хулигански действия.

Oще по темата
Динко е задържан в районното в Първомай. 

Dnes.bg припомня, че по-рано този месец Динко Вълев попадна зад решетките, след като 43-годишен мъж се оплака, че му е нанесъл побой. След това беше пуснат от ареста.

Сигнал за побой тогава бе получен в полицията от служител на Динко. Вълев има бизнес с цветни метали, разфасоване на автобуси и камиони. Твърди се, че при източване на излишна нафта от бракувано гориво, се стигнало до конфликта.

Динко Вълев не отриче, че е посегнал на свой работник, защото се опитал да открадне гориво. Срещу него не беше повдигнато обвинение.

Образувано бе досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че единият от потърпевшите е бил принудително задържан.

Преди това бившата му приятелка също се оплака, че била жестоко пребита след възникнал скандал между тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

ognyanz

преди 6 години

Питам се, ако Динко не беше ловил нелегални емигранти по границата щяха ли медиите да се занимават толкова много с него. Власт имащите се страхуват от хора като него, тъй като им е ясно, че и те има за какво да отнесат някой здрав б'ой.

51

Анонимен

преди 6 години

Da mu Go na4ukam na tozi dinko

50

1

преди 6 години

Стига сте ни набивали в очите,този *** динко.

fallback