fallback

Общ преглед

Кога за последно ходихте до някоя планинска хижа? Независимо дали е било скоро или отдавна, едно е сигурно - не очаквате лукс, но поне искате нормални хигиенни условия.

Е, не това е получил нашият читател Златин Младенски, когато наскоро е посетил рилската хижа "Рибни Езера".

Хижата се намира в централна Рила и обещава, че освен 60 места, предоставя на туристите и санитарни възли, умивални и бани. Още нещо - освен баня, има и столова и кухня. Не на това обаче се е натъкнал нашият читател.

"На едно от най-прекрасните кътчета в България 33 години вече един хижар не е вложил и 1 стотинка. И ето резултата", отбелязва читателят ни.

На снимките банята на хижата изглежда не просто ужасно, а като излязла от филм на ужасите.

"Искате душ? Ето я и банята, но ще трябва да си поливате с канче, защото душът не работи", посочва Златин.

"За 33 години "поддръжка" - толкова", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Гешо

преди 6 години

Нашата страна е красива като Швейцария , но такива грозни картини отблъскват много хора .Не можем да казваме че е много хубаво и красиво и да не правим нищо..

30

Гешо

преди 6 години

В България никой нищо не поддържа , само се строй но дойде ли в време за ремонт няма пари , всеки 5-6 години се боядисва с блажна боя отвън , бани , кранове ,тоалетни , дръжки на врати се поддържат ЕЖЕДНЕВНО , такива обекти се дава на животни да ги стопанисват и те се опитват да ни кажат че ние сме *** . Къде са конролищите органи , или и те за някой лев стават животни.Като гледам снимките, този обект трябва да бъде веднага затворен .

29

Stefko 88

преди 6 години

затова си купих виличка на високо в планината , дестинации за разходки бол , спиш на чисто и си си у вас. Пък и да е лошо времето винаги може да поканиш някой добър човек на бира и сладки приказки на терасата. Поинтересувайте се в района на Своге е много красиво пълно е с маршрути близо е до София и има много евтини имоти (не говоря за 3 етажни бетонни вили). В хижите започнаха да стават скъпо удоволствие.Не може 1 боб да е 5 лева! нощувка 20+ това да не е на морето?Търговията ги съсипа.

fallback