Снимка: Facebook
fallback

Антоанета Любенова Шарлачка от Перник има рак на устната кухина, вече година не може да се храни, свалила е 45 кг., наложило се е да й поставят оперативно сонда, чрез която да се храни, директно през стомаха, пише дъщеря й.

Болестта е в напреднал стадий и никой лекар не се наема да я оперира, съобщи "Дарик".

След назначена лъчетерапия, след това химиотерапия, се стигнало до момента, в който лекарите казват, че вече нищо не може да се направи.

От френска клиника "Гюстав Русси", след направени редица изследвания, обещават, че ще успеят да оперират, но сумата, която искат, е непосилна за семейството - 320 000 евро.

Ето как може да помогнете на Антоанета:

DMS ANTOANETA, на номер 17777

Открита е и дарителска сметка в банка ОББ:
IBAN: BG84UBBS80021052031840
BIC: UBBSBGSF

Можете да помогнете и чрез системите на:
ePay: КИН: 1950783716 e-mail: antoaneta_13579@abv.bg
PayPal: antoaneta_13579@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

състрадател до 6

преди 6 години

Животът е даденост веднъж и в този смисъл годините са без значение.Моят дядо казваше ,че "и на 9 и на 90 г. живота е еднакво мил".Тази сума е с почти космически измерения със стандарта у нас. Добре е държавата да поеме разхода."Боже, колко мъка има на този свят, Боже ."

9

Анонимен

преди 6 години

това е ненормална работа,320 000 евро.. тия французи милост нямат ли към болната жена ? дано да се оправи.

8

Анонимен

преди 6 години

Понякога, колкото и да е тежко, човек трябва да има куража и да приеме фактите. Безкрайно съжалявам за жената и семейството, но тази кампания ми се струва излишна. Казвам го като човек, погребал петима преки роднини от рак, трима под 50-годишна възраст. Единственият ми съвет към всички е да се преглеждат редовно, да си правят и туморни маркери, и да не оправдават собственото си невежество и бездействие с липса на направления. Личното здраве си струва и да си платиш изследване.

fallback