Снимка: Facebook
fallback

Обстановката в Триград е тягостна. На никой нито му се яде, нито му се пие, коментира кметът на селото Цветан Славков по повод решението си да отмени ежегодния празник, планиран за уикенда.

Oще по темата

"Момчето (Крис – бел.ред.) беше много отговорно. Когато е видял ужаса след катастрофата, линейките и полицията, той е изпитал чувство за вина и вероятно е скочил от скалата", прогнозира той.

Край пещерата "Дяволското гърло" няма изградени тротоари за пешеходците и хората са принудени да вървят на пътя, посочиха пред Нова тв жители на Триград, дни след като в района беше открито тялото на 16-годишния Кристиян Младенов.

Преди две седмици момчето блъсна хора и избяга. Двете основни версии са, че младежът или се самоубил, или се е подхлъзнал и е паднал от високата 120 метра скала.

Вчера цялото село изпрати тийнейджъра в последния му път.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Няма значение

преди 6 години

Като чета писатели от миналото,разбирам че само допреди няколко века,това да сложиш край на живота си,единствено за чест и достойнство,е било често срещано.Тези времена умряха и живота вече е преизпълнен със страхливци,най-големите от които са тези които все намират какво и кого да съдят.Момчето беше непълнолетно,няма с какво да плати на пострадалите,това е морално задължение на най-виновните,родителите,ако имат съвест. А той,милия,имаше само едно достойно решение и го направи.Поклон.

73

Анонимен

преди 6 години

Горкото дете! Мир на душата му! Надявам се всички родители, които четат тук, да си дадат сметка, че когато разглезваш детето си, когато му позволяваш и прощаваш всичко, накрая се случват подобни неща. Детето е дете, за да бъде възпитавано и контролирано, за да научи какво е добро и зло. Горкият Крис е направил глупост, видял е, че има тежки последствия и не е могъл да го понесе. Ако беше контролиран както си трябва, вероятно нямаше как да вземе семейната кола и да прави бели с нея.

72

Анонимен

преди 6 години

Е, най-после да му видим лицето. Типичен за района по.машки фейс. И стига го писахте на 16 години. На 15 е!

fallback