Снимка: архив, БулФото
fallback

Временно е затруднено движението на автомагистрала "Тракия", в района на тунела "Траянови врата". Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Причината е техническа неизправност в лек автомобил, който се е запалил.

Няма пострадали, но движението към София временно беше спряно.

Сигналът за инцидента е получен към 17.20 часа в полицията.

Минути по-късно, в района на 255-ти километър на АМ "Тракия", на територията на ОДМВР - Сливен, лек автомобил е аварирал, в него леко се е ударил друг автомобил. Няма пострадали, двата автомобила са в аварийната лента и не затрудняват движението.

По-рано в друг участък от АМ "Тракия", при 297-мия километър на територията на ОДМВР - Ямбол, водачът на лек автомобил е катастрофирал, без да засегне друг автомобил. Шофьорът е жена, която е откарана за оказване на медицинска помощ, но пострадалият автомобил е създал затруднение в придвижването в посока София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Щирлиц

преди 6 години

Да се радваме,че не е станало вътре в тунела.

9

Жеко Жежкия

преди 6 години

Жега,фарове............светещи!

8

Анонимен

преди 6 години

Очаквам в най-скоро време магистрала Тракия, гордостта на Бойко, да се появи в класацията за най опасни пътища в света. Едва ли има ден без голямо произшествие на тази магистрала. Дали тя е виновна, или калпавия контрол, или калпавото законодателство, разлика няма. Безхаберие отвсякъде. Да дойде четвъртия папа, дано помогне.

fallback