Снимка: Булфото, архив
fallback

В Триград днес ще бъде погребан 16-годишният Кристиян Младенов, чието тяло бе намерено вчера в скалите в района на Триградското ждрело, съобщиха от кметството, цитирано от БТА.

Първоначалните данни от извършената аутопсия потвърждават версията, че момчето е починало още в нощта на катастрофата, при която Кристиян удари с кола четирима пешеходци.

Oще по темата

Триград е покрусен от смъртта на Кристиян. Съдебно- медицинската експертиза все още не е изготвена, но се натрупват все повече данни, че младежът се е самоубил, скачайки от скалата след преживения шок.

Аутопсията е потвърдила, че смъртта е настъпила преди около 14 дни. Кристиян изчезна след полунощ на 9 юли, когато с колата на баща си блъсна туристи край Триград. По тялото са открити множество фрактури, получени при падането от скалата. Ученикът е паднал или скочил от около 120-метрова скала, в подножието на която се намира входът на пещерата "Дяволското гърло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

До 68

преди 6 години

Нима сравняваш столицата със случилото се в малко населено местенце? Младежите из селата с по 100 човека в Англия, те всички карат с книжки, мислиш?

61

?

преди 6 години

Много странно как 14 дни никой не може да открие трупа, а бащата сам на 15-ия го открива в пропастта. Убеден съм, че това не е тялото на момчето, което 14 дни родителите укриват!!!! За 14 труп при тези температури, ще се усеща с обикновено носле от града. Далаверата е много замазваща. Много бързо погребаха момчето, .......

60

ЗНАМ ЧЕ СА МНОГО

преди 6 години

Аз не оправдавам никого решил с насилие да си налага мнението или да си осигурява комфорт и власт.Но сутрин като стана и изляза на М25 тва е лондонското околовръстно знам че ще видя поне една катастрофа, която ше се е случила по невниманието на някой шофьор мога и аз да бъда, но знам че няма да видя пубери без капка чувстово за отговорност да карат на баща си колата без книжка приятелю, И ако казвам това не щото ме кефи че България е на такова дередже а защото не искам да е така!!!!!

fallback