Снимка: Булфото, архив
fallback

Тир е премазал възрастна жена в Карнобат, тежкият инцидент е станал тази сутрин. От полицията уточниха, че сигнал за произшествието е получен в 6,44 ч.

Инцидентът е станал на ул. "Москва", до бл.165. Тир с видинска регистрация, управляван от 52-годишния украинец блъска неправилно пресичащата пътното платно 84-годишна жена от Карнобат.

Жената е починала на място, образувано е досъдебно производство. Взета е проба за алкохол от шофьора, но тя е отрицателна.

По всяка вероятност той е карал с несъобразена скорост, коментират от Областната дирекция на МВР в Бургас, цитирани от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Изкуфялници сте вие. Като не познаваш някого, не говори! Старите жени ходят на гробищата в събота ако не знаете и това става на стотина метра оттам. Като имаш много близък там и вие ще ходите. И виж милия шофьор с колко е карал в населено място 40 тонна машина. Той тука един беше писал, че само злобни хора са останали в България

10

Анонимен

преди 6 години

като не е виждала и чувала добре дъртата, да си е стоял дома, а сега завлече невинен шофьор с глупостта си!

9

Анонимен

преди 6 години

Ей такива изкуфялници, които са си изживяли живота и са с единия крак в гроба вече, почернят живота на някой шофьор чиято единствена грешка е че е попаднал на това място в грешния момент! Няма несъобразена скорост тук, има изкуфялник на пътя-това е причината!

fallback