Снимка: Flickr.com
fallback

18-годишната майка, убила детето си, което е на година и 10 месеца, умъртвила рожбата си с чорап. Това установили разследващите.

Той бил пъхнат в устата на момиченцето и е причинил смъртта, като е спрял притока на въздух, твърдят съдебни медици пред "24 часа".

Oще по темата

Пловдивската окръжна прокуратура наблюдава случая и ще задържи заподозряната майка за 72 часа.

Стамболийски настръхна от зверството, извършено на 17-и срещу 18 юли т.г. Клошар открил в четвъртък вечерта трупа на детето в покрайнините на града. То било съблечено голо, имало само памперс. До него били намерени и дрехите му.

Все още се изясняват причините за убийството. Майката Гергана била от село в Северозападна България и дошла да живее в Стамболийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Тук информацията е непълна. Тази още няма навършени 18 г., но вече е родила ДВЕ деца и е дала едното в социален дом.Другото е зарязала в София при мъжа, с когото е живяла допреди няколко месеца и е заминала с друг мъж в гр.Стамболийски.Преди няколко дена предишният й съжител е дошъл в Стамболийски, за да й доведе детето.На такова същество ли предлагаш да отглеждаме децата?Тя ще роди още 10-15 деца, преди да влезе в климактериума, ако не я заставят сама да си носи отговорностите

19

До 18

преди 6 години

Нищо не си разбрал(а).Ако има милиони, редно е те да бъдат използвани за други важни неща, а не за отглеждането на децата на безотговорните лентяи. Ако някоя такава не ще сама да отгледа детето си, да я настанят принудително на работа, само това е правилният изход - ще работи, за да го храни!

18

Е не

преди 6 години

Аз живея заради двете си деца сега само мен си имат,съпругът ми беше баща за пример но Господ реши друго взе ни го.Само заради тях съм жива и продължавам напред а тази ....... за тази само "линчи"!

fallback