Снимка: Булфото, архив
fallback

Жена загина, а трима души са приети в болница, след катастрофа на автомагистрала "Тракия". Пътният инцидент е настъпил около 17.00 часа на 350-я километър в близост до отбивката за град Българово, съобщиха от полицията в Бургас.

По първоначална информация са се ударили два леки автомобила, с унгарска и българска регистрация. Най-вероятно заради неспазване на дистанция автомобилът с българска регистрация е застигнал и блъснал другия. При катастрофата е загинала жена, която е унгарска гражданка.

Автомагистралата не е затворена, като движението се извършва в лентата за изпреварване. На мястото има полицаи, които регулират движението. Точните причини за пътния инцидент се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Няма достатъчно информация, за да се коментира. Трябва да не си в ред, за да обвиняваш единия или другия шофьор без да знаеш какво е станало, а акообвиняваш всички бълграски шофьори, направо си за онова място и без допълнителен преглед при психиатъра.

13

Анонимен

преди 6 години

Няма такава простащина като в БГ, изпреварваш, а зад теб се лепне някой изключително бързащ, който светка яко с фаровете и се забие зад теб... Все едно можеш да литнеш, за да мине. Такова нещо само в България и Сърбия ми се е случвало!

12

Анонимен

преди 6 години

Сега орбангутаня има още една причина да укрепи оградата срещу азиатски и балкански талибани.

fallback