Снимка: Спаси София
fallback

Най-емблематичната, най-уникалната и любима трамвайна спирка на софиянци "Вишнева" беше обхванат от пламъци рано тази сутрин.

От МВР потвърдиха, че сигналът е подаден малко след 5:00 часа.

Изгорял е покривът на малката сграда, която служителите на градския транспорт използват, за да складират материалите за поддръжка на трамвайните релси.

Засега не е ясно каква е причината за пожара.

Според полицаите и пожарникарите на място обаче става дума за умишлен палеж.

При инцидента няма пострадали.

Движението на трамваи в района се осъществява нормално.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Хан Кубрат

преди 6 години

Анонимен, прав си човече, ама стига с това бомбаНдира, все пак става дума за елементарен български, бомбаРдира е!!!

43

Анонимен

преди 6 години

Едните ми дядо и баба са имали имоти в близките до София села, а сега квартали на София - Лозенец и Хаджи Димитър ... А малките пет кюшета са в София, а не в Лозенец. В Лозенец са петте кюшета на Лозенец или както там си ги наричат. Едно време в къщичката на спирката на ул. Вишнева си живееха хора.

42

Стар софиянец

преди 6 години

Малките петте кюшета са в Центъра на София, а петте кюшета в Лозенец са в центъра на село Лозенец, но който където е роден. Аз съм роден между големите и малките пет кюшета в София, а Лозенец беше за мен извън София. Спирка Вишнева (на сайта на Градска мобилност се нарича улица Вишнева, на името на улицата срещу спирката), беше една от двете спирки в горичката под Семинарията (тогава Двореца на пионерите) и беше интересно да пътуваш сред относително наскоро присъединеният към София Лозенец.

fallback