Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Стотици близки и приятели изпратиха 18-годишния Алекс от Бяла в последния му път. Момчето почина след побой пред дискотека в града.

Oще по темата

Стеклите се за поклонението разказаха, че ще запомнят тийнейджъра с винаги широката му усмивка и готовността да се притече на помощ.

Близките на момчето поискаха справедливост за извършеното от 32-годишния Валентин Маринов деяние и призоваха за доживотен затвор за убиеца, предаде Bulgaria ON AIR.

Междувременно главният секретар на МВР Младен Маринов разпореди извършването на проверки за спазването на работния режим в заведения в малките населени места.

Акцент в проверките на полицейските служители ще бъде спазването на режима на работа на съответните заведения в съответствие с разпоредбите на местните общини.

Особено внимание ще се обръща на съблюдаването на инструкциите за продължителност на работа през петъчните и съботно-неделни дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Файда...

преди 6 години

Очаква се и момчето в Смолян да си отиде от тоя свят тия дни и какво правим по въпроса??? Нищо - пълно отсъствие на институциите!!!!!! Ама пълно....

39

АН

преди 6 години

Грамотен ром звучи странно, но има и такива, някои даже много образовани - например. проф. Чирков. Но този Исмаил, дето знае къде се слагат препинателните знаци е по-скоро провокатор, а може и да не е ром изобщо. Нагнетява напрежение и насъсква по-податливите. Нищо ново под слънцето...А образованите роми по принцип не живеят в махалата. То това е и главното при получаване на образование, да разбереш, че ако си с безпросветната маса, нямаш бъдеще.

38

АТАКИСТ

преди 6 години

Преди момчето да почине и е било в кома тоя р0м е бил задържан с обвинение средна телесна повреда... = кома?! А какво е тежка ....!?!!! Сега е с обвинение причиняване на смърт по непредпазливост! Че съдът не е стока ама и тая прокуратура май е за б0клука

fallback