Снимка: Facebook
fallback

Днес е ден на траур за жителите на Бяла заради смъртта на 18-годишния Алекс.

Момчето издъхна вчера след няколко дни в кома. Алекс беше зверски пребит пред дискотека в града, след като отказа да даде цигара. Арестуван за нападението е 32-годишен мъж от ромски произход.

Oще по темата
Момчето беше прието в болницата в кома и тежка черепно-мозъчна травма.

Заради побоя над Алекс в Бяла имаше серия протести срещу насилието.

Днес се очаква прокуратурата да повдигне ново обвинение на нападателя - за убийството на Алекс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Vasil

преди 6 години

#34 Незнам дали си забелязал, но от '89г. насам правителството само се избира. Народа го има в гласуването само по телевизията.

44

Резултат

преди 6 години

След траура трябва да дойде нещо друго. Надигнете робските глави, стига блейте, събуди се вече Българоно.Както виждате сами резултат от правосъдие няма, съда спи, подкупни съдий ще го изкарат невменяем и резултата е ... един подрастващ млад Българин бе убит. Стани стани, събуди се вече народе.

43

до 38

преди 6 години

100 години ли да ви чака Волен да ви дойде ума в главата?Волен го смачкаха до такава степен, че в момента е безгласна буква!Факт е обаче, че тези неща той ги каза още през 2005 година!Фашист бил!Вземете си по един швед у вас!Да го интегрирате!Каза ли Волен пред еврокомисарите в нашия Парламент, че България е страна с доходи като от петия свят - каза!Пак ви беше смешно!Смейте се пак сега, докато шведите убиват, а вие бачкате за тяхната издръжка!

fallback