Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед
Бързият влак София-Кулата блъсна таксиметров автомобил на железопътен прелез край гара Кочериново, съобщиха от МВР.

Инцидентът е възникнал малко след 14:00 часа на обезопасен железопътен прелез, при спусната бариера и работеща сигнализация, предаде "Фокус".

Водачът на таксиметровия автомобил не се съобразил с това, при извършване на маневра от негова страна се е стигнало до сблъсъка с влака.

Вследствие на сблъсъка таксито е пламнало. На място са изпратени линейки и няколко екипа огнеборци от Дупница и Рила, които са потушили пожара.

Пострадали са двама души - мъж и жена, които се возили в автомобила. 40-годишният шофьор е с множество травми, в тежко състояние. С него е пътувала и 29-годишна жена, която е с леки наранявания.

Движението на влакове временно е спряно. Прелезът е обезопасен към момента. Криминалисти и следователи от РУ-Рила извършват оглед на мястото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Ivo

преди 6 години

Оставете ги жриците на мира. *** по пътищата са проблема. Обезопасен прелез - това е достатъчно.

11

Н О И

преди 6 години

жриците не правят осигуровки. Правят се от работодателя т. е. сутеньора.Тука закона ту ги приема ту ги от хвърля. За тази професия се мисли от държавния орган цели 27г.В соца можеше само ако каже БКП. След БКП всички жрици останаха на свободно движение. .

10

Критик

преди 6 години

Преди това е блъснал автора на статията.

fallback