Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Жителите на най-голямата ромска махала в Пловдив - "Столипиново", плашат с протест, ако не спре езикът на омразата. Те искат шествията в Асеновград да спрат.

Oще по темата
"Ние сме граждани на България и всички трябва да спазваме законите. Ние питаме какво се случва в Асеновград. Прокуратурата има работа в Асеновград, а не хората", каза Яшар Асан, който е бивш общински съветник от ДПС, пред Нова тв.

Според хората в "Столипиново", случващото се в Асеновград, е много опасно за етническия мир.

Те отрекоха информацията, появила се в медиите, че в ромската махала в Пловдив хората са се събрали и са викали "Аллах Акбар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 6 години

И протест да правят в Столипиново и където и да е, няма да ме накарат да ги заобичам.

63

Анонимен

преди 6 години

Тези от Столипиново и от другите такива гета могат само да искат да си изчистят квартала,да искат работа(ама не в социала),да искат да плащат данъци,ток вода.Да се учат.Могат да искат да не живеят на гърба на данъкоплатеца.Ако не искат всичко това, нямат място в България изобщо.Да поемат пътя към залеза.Декадата(направена от "лидерите" им) на включването им в обществото приключи. Кой се включил, включил,останалите като нямат желание да се махат.Свят широк.В България повече нищо не може да искат.

62

Кого плашат?

преди 6 години

Гаргите ли?Защото не познавам някой, който да го е грижа за това, че ромите щели да протестират!Грижа ни е да не протестират лекарите, учителите и останалите полезни хора, без чийто труд обществото не би могло да живее и функционира нормално.Ничий живот и трудова дейност няма да се обърка, ако тръгнат на шествие хора, които и без това нищо не вършат, а се излежават по цял ден и после нощем тресат с децибели целия град, за да си правят кефа.

fallback