Снимка: Булфото, архив
fallback

30-годишен моторист е загинал при катастрофа тази сутрин в Бургас, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Той се е движил по улица "Иван Вазов", когато при десен завой не е успял да овладее превозното средство и е излязъл от пътя, съобщава "Фокус".

В катастрофата не са участвали други превозни средства, уточняват от полицията. Сигналът за инцидента е подаден около 7.30 часа тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

С безобразното си и безотговорно поведение мотористите са настроили всички срещу себе си. Кой е виновен в случая?

15

Павел Раданов

преди 6 години

Абе хора бива ли изрощена от васКак може такива коментари бе ако е ваш роднинаБог да го прости момчетоИмал сие хоби развлечавал се е Ако вие имате хоби пример риболов и паднете и се удавите и ние ли трябва да ви коментираме че не можете да държите въдицатаВземете се в ръце бъдете българи.

14

Петя Ангелинова

преди 6 години

лелееееееееее какви сте вие бе ... защото хора НЕ СТЕ!!! Момчето си е отишло те седнали да си чешат езиците. Прав или крив факт е, че загубихме още един млад човек без значение дали е на мотор или на шейна. Така,както си жужите днес и чета коментари от рода на "обичам да ям жито" "а органите стават ли барем помогнат на някой в нужда" и подобни всевъзможни НЕЧОВЕШКИ изказвания, ако детето ви се качи на мотор дали ще ви е сладко житото !?!

fallback