Снимка: архив, Bulphoto
fallback

16-годишно момче е обявено за общодържавно издирване след като е блъснало четирима пешеходци в района на Триград.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Смолян, цитирани от "Фокус".

Момчето е било без книжка и е избягало от мястото на инцидента. Четиримата пострадали имат наранявания, но няма опасност за живота им.

Случаят се наблюдава от Районната прокуратура в Девин, образувано е досъдебно производство. Изясняват се обстоятелствата около възникването на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Тишо

преди 6 години

И аз съм бил на 16. И на 18. И ако някой под 20 реши да се заяде - изкарах курса и изпита на 17, година чаках книжката,докато навърша 18, до 20 имах няколко леки ПТП, изкривени калници, джанти, брони, сам се блъсках... Докато с "карането" полека не дойде и извода - всяка кола е различна, държи се различно, завива и спира различно. И зависи само от теб зад волана.Няма значение какъв си мислиш че си, колко ти бие адреналина в ушите - колата не блъска и не поднася,колата отива където я кара шофьора

9

Тишо

преди 6 години

До Анонимен""KADE MOGE DA POKARA KOLA EDIN MALOLETEN,KOGATO IMA GELANIE?""Никъде! Малолетните не шофират. Когато малолетните "покарват" малко, после най-често тях или някого, когото са срещнали по пътя ги карат. Към гробищата. Същото важи и за *** и за малограмотните. Малолетните обикновено стават от компютъра, където са "карали" NFS, качват се в колата на татко и си мислят, че е почти същото. Само дето не е. Иска се опит и практика, и навъртяни километри за да си поне сносен шофьор.

8

Анонимен

преди 6 години

Полицията да го разследва за връзки с терористите,дето газят хора по улиците.Може да се окаже,че нищо не е случайно.

fallback