Снимка: архив, Булфото
fallback

Има засилен трафик на ГКПП - Кулата, Маказа, Златоград и Илинден на границата с Гърция, информират от ГД "Гранична полиция", цитирани от пресцентъра на МВР.

Интензивно движение на леки автомобили за излизане от страната, без натрупване от изчакващи, има на граничните пунктове Златоград и Кулата, където е засилен трафикът и на автобуси. За влизане в страната на Кулата има около 700 метра колона от изчакващи товарни автомобили.

Натоварено е и движението през ГКПП - Маказа, като има около километър изчакващи автомобили на българска и на гръцка територия. Работи се на две трасета на вход и изход.

Слаб е трафикът през ГКПП - Капитан Петков войвода и на Ивайловград, а през ГКПП - Илинден е засилено движението за влизане в страната, без натрупване на изчакващи превозни средства.

В следобедните часове се очаква увеличаване на трафика към България през ГКПП - Маказа. Пътуващите могат да използват и съседните гранични пунктове с Гърция - Капитан Петко войвода, Ивайловград и Златоград, съветват от ГД "Гранична полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Aleks

преди 6 години

Evroto tekna...;) gia mas!~~~`~`~~~

5

неграмотен

преди 6 години

мноого учители.защо не сте в училище пред децата да ги учите а тук давате акъл.защо няма задръстване за бургаз или варна.защо започнаха българите да ходят дори в сърбия на празници.ВИЕ пак оправяйте правописа.

4

До 1

преди 6 години

Не ги надценявай, никога няма да могат да вдянат кога се използва пълният член. Това е най-некадърната медия, изредиха се поколения от журналисти и редактори без елементарни познания по правопис.

fallback