Снимка: visualhunt.com
fallback

26-годишен мъж полетя от 8-мия етаж на жилището на любимата си, докато се опитвал да избяга от партньора й. Изневярата завършила фатално за мъжа и той издъхнал на място върху тротоара пред блока, пише "24 часа".

Драмата се разиграла около 6 часа в четвъртък на ул. "Поп Харитон" във Велико Търново. Съседи разказваха, че предишната вечер тримата се събрали на купон в жилището. Двойката и гостът изпили доста алкохол и се забавлявали. После легнали да спят в две отделни помещения. На разсъмване обаче домакинът се разбудил и установил, че леглото до него е празно. Станал и започнал да търси партньорката си из апартамента. Оказало се, че тя се е прехвърлила в обятията на госта и дори двамата се били заключили в другата стая.

Измаменият разбил вратата и започнала гонитба. Любовникът решил да се спаси като се прехвърли на съседния балкон. Сънен и замаян от погълнатия алкохол обаче се изплъзнал и полетял от 8-я етаж на кооперацията. Паднал от над 20 метра върху тротоара пред кварталния магазин и починал мигновено.

Потресени свидетели на любовната драма подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали криминалисти и спешни медици. Трупът на загиналия търновец бил откаран в моргата на областната болница. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

дон Кихот

преди 6 години

за това трябва да се спазва работното време,сигурно 6те да го уволнят човека!а сега и работодателят и "съпругата" 6те търсят нови хора за но6тните смени!

31

бежанец с нагон

преди 6 години

Не е лесно да се ходи по чуждо вече! Хвърлят те от балкона!

30

мдаа

преди 6 години

Сексът с чужди жени е опасен спорт.

fallback