Снимка: архив, Булфото
fallback

Два товарни автомобила се удариха на пътя Плевен–Русе. Двамата водачи са настанени за лечение във великотърновската болница. Сигнал за произшествието е получен вчера в 06:20 ч., пише "24 часа".

По първоначална информация товарният автомобил, управляван от 48-годишен мъж от с. Ценово, и този, управляван от 36-годишен мъж от гр. Славяново са се ударили челно.

В резултат на това са пострадали и двамата водачи. Единият е настанен за лечение със спукан далак и фрактура на ръката, а другият е в очно отделение на великотърновската болница. И двамата са без опасност за живота.

Те са проверени за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 6 години

Те камионите не залагат на количество катастрофи, а на качеството. Като се обърне един и 3 ленти магистрала затваря.като се чукнат 2 - междуградски път за часове отива в тапата.

2

Анонимен

преди 6 години

Понеже са свикнали да са най-големите на пътя - аз съм голям и тежък и ти ще се пазиш от мен. Е, срещнали се двама такива и по-добре,ч е те са се срещнали, а не е пострадал някой невинен.

1

Анонимен

преди 6 години

И после ще излезне един .... да ме убеждава, че ПТП-тата с участието на ТИР-ове било под 5% и за това не трябвало да се спират по магистралите в петък и неделя.

fallback