Снимка: "Булфото"
fallback

След верижната катастрофа от вчера в района на Ихтиман и липсващите предупреждения за опасни явления, днес Агенция "Пътна инфраструктура" предупреди, че времето в района отново е опасно.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в участъка от км 45 до км 47 на  АМ "Тракия", призоваха от Агенцията. Оттам уточняват, че в района има намалена видимост от гъста мъгла и задимяване от сметище в района на магистралата.

Oще по темата
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Алекси Кисяков и оня ***, пострадалия от катастрофи, още ли не са обиколили медиите да разяснят каква е безопасната скорост при дим?

12

Arvan

преди 6 години

Sultan radev li vi bombardira s dimki ot bg bombardirovachi ili ot nekoi artisal helikoptar?

11

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме нормална държава, при такива катастрофи, общината, КАТ и АПИ щяха да плащат яко за несвършената от тях работа. Учудващото е, че даже и след вчерашните катастрофи, те продължават да не си вършат работата, а лъжат, че там има мъгла. задимяването от горящото сметище не е мъгла.

fallback