Снимка: Facebook
fallback

Верижни пътни инциденти са станали в двете платна на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Oще по темата
В платното към Бургас са станали два верижни инцидента и трета катастрофа в платното към София.

Сигналите за катастрофите са подадени към 6.00 сутринта, последвали са още 16 съобщения.

Веднага към мястото са изпратени полицейски екипи, пожарникари и екипи на спешна помощ.

По първоначални данни в инцидентите са участвали около 40 моторни превозни средства. Разследват се причините за катастрофата, но според някои информации те са свързани със задимяване и мъгла.

Няма данни за загинали, има пострадали, осигурени са маршрутите на автомобилите на Бърза помощ за придвижването им към лечебни заведения.

Заради катастрофите временно е ограничено движението на моторни превозни средства на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман.

Обходният маршрут е през път I-8 от Ихтиман до пътен възел Мухово и обратно.

На място работят пътни полицаи, пожарникари и служители на ОД МВР – София. Тепърва ще се изясняват и причините за пътните инциденти. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Анонимен

преди 6 години

Kараш със 140-160 - мреш! Не ти е виновна държава полиция или свети синод, а *** която не те е научила на самосъхранение! В неделя пушекът беше по силен обаче като видях от километри това аз НАМАЛИХ и минах безопасно през "мъглата" .... Е аз и другите около мен балъци каращи през ниската видимост с 70-80 са си пием питиетата караме си колите и пишем коментари а говедата със 150 се гърчат в болницата! НЕКА! 40 коли с *** по малко на пътя!!!

72

alf

преди 6 години

ДО ГУНДИ АКО НЯКОЙ МЕ БЛЪСНЕ И КАРАМ 80 ТОЙ ЩЕ Е ВИНОВЕН НА 200 ПРОЦЕНТА

71

Анонимен

преди 6 години

Няма държава !От Боко - до последния държавен служител , всички са рекетьори ! Само пари искат да скубят, а са некадърни престъпници ! Нито агенция пътища, нито катаджии, нито пожарникари , нито кмет са си свършили работата ! Лъжат нагло , че мъглата им виновна !

fallback