Снимка: Кадър, Facebook
fallback

Тежка верижна катастрофа на автомагистрала "Тракия" в района на Ихтиман.

Движението по магистралата е блокирана и в двете посоки, повече от 30 минути колите не помръдват. В района има гъста мъгла.

Ранени са 7 души, на мястото има 12 линейки. Пострадалите са откарани в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Тиквата

преди 6 години

Спокойно - ще направим нова магистрала. И нови коли ще направим. Всичко ще направим. Само ни изберете пак за да можем да покрадем още малко.

44

Hippaforalkus

преди 6 години

Мъгла, а? В такова време мъгла много слабо да има - абе, журналята и куките - вие взимате целия народ за ***. Никой нищо не казва за сметището, което бе запалено и *** не са могли да го загасят като хората. То проста работа, ама и хората, които трябва да я свършат, са като нея - прости...Смотана държава!

43

До 46

преди 6 години

Простичко е, ама трябва да имаш нещо между ушите.Записваш в закона огромни наказания, след това, както е сега, КАТ не ги прилага. Какво по-добро може да очакваш от по-високите глоби. Нищо по-добро разбира се, даже ще стане по-зле, защото КАТ вече ще глобява по-рядко и пак ще си изпълнява плана за глобите. Сега КАТ санкционира за 1 на 100 хиляди нарушения, а ако се вдигнат двойно санкциите, КАТ ще санкционира за 1 на 150-200 хиляди нарушения. В това е проблема, в КАТ, а не шофьорите са проблема.

fallback