Снимка: Facebook
fallback

Има пострадали, но няма жертви при тежката верижна катастрофа на автомагистрала "Тракия" от тази сутрин, заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

Той потвърди, че в района на катастрофата е имало много ниска мъгла.

Oще по темата

"В двете посоки има инцидент с много автомобили. Казаха ми, че са повече от 20. Пренасочено е движението така, че да няма задръствания", обясни министър Радев.

Той подчерта, че сметището край Ихтиман, където имаше пожар, продължава да тлее.

Както Dnes.bg съобщи, че около 40 моторни превозни средства са участвали в пътния инцидент на АМ "Тракия" край Ихтиман. Сигналът за инцидента е подаден в 5.57 часа.

Верижната катастрофа край Ихтиман блокира и двете посоки на магистралата.

От Агенция "Пътна инфраструктура" посочват, че обходният маршрут е през път I-8 през Ихтиман до пътен възел Мухово и обратно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

КАТ спи

преди 6 години

Горящо от дни сметище, което задимява магистралата. Или затваряш магистралата за движение или слагаш знаци за ограничение на скоростта в задименния участък и през 100 метра катаджии, които да санкционират всеки, който превиши скоростта. Не са виновни шофьорите, а КАТ и собственика на пътя, в случая държавата. Къде пак спи КАТ?

4

Анонимен

преди 6 години

Кой ти гледа табелите на магистралата.Надуват газта,и не мислят,а после кат им е виновен.

3

zeus

преди 6 години

Сметището до Ихтиман гори от четвъртък, хайде не са успели да го загасят, КАТ взели ли са мерки да сложат ограничителни табели и да намалят скорост заради намалената видимост? Основна задача на КАТ, от която са абдикирали, е да направят движението по-безопасно, а не да висят по храстите за някой лев.

fallback