Снимка: Dnes.bg
fallback

Петима души са простреляни, а един е ранен с нож след свадата между две ромски фамилии в пловдивския квартал Шекер махала. Сред ранените е и дете.

Конфликтът е избухнал на ул. "Дилянка снощи". За да потушат страстите, на място бяха изпратени жандармеристи. Прозорците на няколко къщи са изпочупени от стрелбата с ловна пушка.



Ранените са откарани с линейка в спешното отделение на Университетската болница "Свети Георги".

Именно там се пренесъл конфликтът, който прераснал в сбиване пред кабинета. 6 екипа на полицията предотвратиха по-сериозен инцидент в лечебното заведение.

"Беше страшна стрелба, а сме съседи, не знам как ще живеем вече тук", чудеше се близка на пострадалите.

Причина за конфликта станали разголени снимки на местно момиче, публикувани в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Еха

преди 6 години

Живота го нямат за нищо тези!А,после интегриране искат.Да се наядат,да се напият па после да се изпозастрелят.Това е тяхната представа за един добре завършил ден.За лека нощ сигурно учат децата си :-Днес един тру.п сине,утре два.

13

Анонимен

преди 6 години

Бхк са бесни, че не се е случило между етноса и българи. Няма как да вземат страната на етноса в цялата случка, и заради това няма да чуем нищо от тях. Няма да има изказвания тип, че ромите не бият, не се стрелят и не налитат на деца. Българите и турците го правили. Няма да обвиняват медиите, че наливат бензин в огъня. Абсолютно нищо.

12

Анонимен

преди 6 години

Кой я снимал,ако тя самата за свада в махалата,ако пък насила за показ в махалата то не нещо понамирисва на карамел шекер,а направо на прегорял,за да се стрелят бясно значи нещо им е тясно,тясна им махалата която явно не е на това място и ясно всички не може да ги побере.

fallback