Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Да управлява автомобил без шофьорска книжка е заловена жената, която уби при движение с висока скорост пътен полицай на пловдивския булевард "Санкт Петербург". Впоследствие тя беше освободена от ареста срещу парична гаранция от 10 хиляди лева.

Oще по темата
Катя Лерца е била спряна за проверка, докато управлявала спортен автомобил в района на Бетонния мост в Пловдив.

Заради тежкия пътен инцидент на 13 май тази година, при който загина 36-годишен полицай, тя беше лишена от свидетелство за правоуправление.

Нарушителката е била отведена до Първо районно полицейско управление в Пловдив, където й е бил съставен акт за шофиране без книжка, но не е била задържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Силвана Георгиева

преди 6 години

Хора,всеки само плюе...пише и се заканва онлайн.... ако не се излезе на улицата няма оправия ...разберете го!!! Убил...платил...излязъл.... пишете колкото си искате, ако не се натисне отвън не разбираш че тиквата е гнила... да натиснем с да ги смачкаме, а не да се заканваме на топличко в къщи пред монитора!!!!

56

Анонимен

преди 6 години

По закон трябва да и бъде конфискувана гаранцията от 10 000лв.и да бъде задържана до делото.Но явно жената си плаща на когото трябва и затова минава само с една глоба.Това ако се случи на някой който няма пари и връзки директно ще го расфасоват.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,СЪДИИ +ПРОКУРОРИ=на слаба ама много слаба и жалка държава.И само чрез връзки към прогрес.Ах докога ГОСПОДИ МОЙ,тези безаконния.

55

Анонимен

преди 6 години

За какво ни е война? Армия няма, по пътищата ни трепят достатъчно. И не могат да ги спрат. Тая бяла птица не е ли разбрала, че не става за шофьор? Или наглостта и пречи да види

fallback