Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR
fallback

Сирийското семейство Джабер, на което преди 4 месеца общината в Елин Пелин отказа регистрация, ще получи лични карти, съобщи BTV.

Сирийците благодариха и казаха, че след репортажите, отношението към тях се е променило.

Oще по темата
Най-накрая справедливостта възтържествува благодарение на четвъртата власт, каза преводачът на семейството.

Джабер имат предложения за работа в Пловдив и Бургас. Затова сирийците нямада останат в Елив Пелин.

Ще заминат в пловдивското село Кръстовица, където ще им дадат и жилище под наем. Машинни техници са и ще работят във фабрика там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 6 години

Семейство Джабер са нахални натрапници(и такива като тях) и нищо повече и поради това никога няма да бъдат приети добре в България.Винаги ще си останат натрапници.Такива като тях които идват нежелани сами предизвикват омраза към арабите.Да не се чудят после че на християнските европейски народи им писна от всички араби.От както нахлуват така в България аз бойкотирам всичко арабско.Насила ни карат да ги мразим.

38

Анонимен

преди 6 години

Така...като не можеш да отговориш адекватно, мина на неадекватни и абстрактни въпроси. Не говорим кой е почнал войнста в Косово...В света има едно нещо наречено причинно-следствени връзки. Ако го знаеше това нещо нямаше да се питаш ама защо стана така. Чети повече, ама не в интернет. В интернет могат да пишат и *** и Пульо и дори и ти можеш. Има едни неща които се наричат книги.

37

Анонимен

преди 6 години

Да не би да твърдиш, че тези ислямисти ще се върнат в сирия както и всичкото джихадист което ни налази?!! Както уж са се били върнали , споредтеб, косоварите от Македония след войната в Косово? Пий си хапчетата и не се излагай да пишеш тук.....А ти изпи ли си твоите? Гледам като свършат аргументите прибягваш до хапченцата.

fallback