Снимка: кадър Youtube
fallback

Полицията арестува тотомилионера от Благоевград Румен Пеовски, нападнал с пушка и косачка жителите на село Покровник.

Oще по темата

Видимо пиян, снощи, малко след 21:00 часа, той нападнал съседите си в селото с косачка, а след това и с ловна пушка, с която се сдобил, след като разбил касата на баща си в къщата в селото, пише pirinsko.com.

Гонил съседите и малките деца, като насочвал пушката и отправял заплахи. След часове издирване, той е открит в къщата на свой приятел.

На 27 април 56-годишният Румен Пеовски от село Покровник бе късметлията, пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тотопункта в благоевградския квартал "Струмско".

Джакпотът в играта 6 от 42 на Тото 2 бе в размер на 1 663 872.70 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

НСО

преди 6 години

Спокойно,никой от вас които спечелите няма да види и лев от спечеленото!!!Ще ви изкараме или самоубили се ,или шизофреници,или умрели при нещастни случаи или пребили и изнасилили някой ала бала.... Ще ви вземем и дори последния лев който може би сте спечелили ....Всички сте жертви на Нашата система !!! Ако продължавате да играете и да спечелите недайси Боже ,Господ да ви е на Помощ ***!!! ООбречени сте !!!! Добре дошли в България,Мафията ви чака да спечелите !!! Успех и Късмет ви желаем!!

18

Някой

преди 6 години

Човека е за болница . ТОЙ Е ОПАСЕН , КАКТО ЗА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО , ТАКА И ЗА САМИЯ СЕБЕ СИ . Хората с които се е събрал са лоши и искат да му вземат парите по всякакъв начин . Друсат го с наркотици и алкохол и му промиват мозъка , а полицията не им се занимава да правят тестове за алкохол , защото след това ще си създадат прекалено много работа , тъй като трябва да да ходят по дирите на разни бивши затворници .... жалко за семейството на човека , дано го приемат в болница за лечение и се оправи.

17

Asen

преди 6 години

Буздако ще се погрижи за парите му

fallback