Снимка: bTV
fallback

Един човек е загинал при тежка катастрофа тази сутрин край Ребърково, информира bTV.

По първоначални данни са се ударили бус и тежкотоварен камион.

Към момента няма данни за причината за инцидента.

Заради катастрофата е ограничено движението по пътя Мездра–Ботевград при разклона за Ребърково, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Трафикът се пренасочва през Ребърково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

негоден материалприродно ***

9

Престъпник

преди 6 години

Асфалта не се яде. Преобладаващо матреал. Катаджиите са лоши и се крият. Ако може да не се плаща за пътища, винетки, тол таси и т.н. Ако може да се отклонят/откраднат 40 и повече% от отпуснанатите пари за пътища. Ако може въобще да не се спазва технологията за изграждане на пътища. Ще го набием техническия, ако много си завира носа и изисква щото сме българи, много знаем и разбираме. За мен може, за другите не. Естествен подбор. И т.н. *** народ, слаба държава!

8

До 8 питащия

преди 6 години

Питаш какво общо има тук ДАИ?Цитирам: Основните задачи на агенцията произтичащи от Закона за автомобилните превози и Закона за движението по пътищата са свързани с осъществяване на контрол и регулация на общественият превоз на пътници и товари, автомобилните превози на опасни товари, техническата изправност на превозните средства, одобряването на превозни средства, придобиването на правоспособност за управление на МПС, повишаване квалификацията на водачите, психологически подбор и др. дейности

fallback