Снимка: Булфото, архив
fallback

12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало "от кеф".

Росица Годжовска е фелдшерката, отзовала се на спешен сигнал за порязан мъж, разказва BTV. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Oще по темата

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Д и Н

преди 6 години

"Спешна помощ" в Роман работи добре!В *** компании, на бира и кебапчета, също се "работи" добре.***, ритнал фелдшерката, е бил в компанията и е пил заедно с тях. *** е л...йно - от ония, дето по цели нощи вилнеят,правят пакости в училище, чакат детските от мангомата и се хранят от данъците на работещите. И си правят кефа...!В Роман защитени са, само удобните гласоподаватели на кмета и ближните му.Росица да се пази! И да не плаща данъци!

44

Анонимен

преди 6 години

Епа от кеф та ,да не от задължение!!Удрииииии...щом и позволихме да ни се качат на главата!

43

Митко

преди 6 години

Вие хора живеете в някаква изкривена реалност. Как може за порязана ръка да се вика спешна помощ?!? Спешна помощ се вика при инфаркт, инсулт, загуба на съзнание, за нещо наистина животозастрашаващо. Ако направят системата както е по белия свят - в линейките няма доктори, има само парамедици които са обучени да те закрепят и подготвят да те види доктора в спешното отделение, ако за всяко посещение в бърза помощ се плаща, тогава нещата ще си дойдат на мястото. За навика в България да се налита на

fallback