Психоложка преговаря с младия мъж, но... Снимка: "Труд"
fallback

Общ преглед

27-годишен мъж от Шумен скоча от 6-ия етаж на апартамента си, въпреки, че спасители го разубеждаха 3 часа, но към 16,30 часа във вторник той предприе решително действие.

Младият мъж беше откаран в критично състояние в шокова зала на болницата в града. Лекари се бориха за живота му, но въпреки това самоубиецът почина в шуменската болница от травмите си.

Oще по темата

Извънредният инцидент събра минути след 13:47 часа десетки спасители на ул. "Жечко Спиридонов" – полицаи, служители от пожарната служба с два специализирани автомобила и медицински екип с линейка.

Сигналът бил подаден от гражданин, който видял как мъжът виси от остъклената тераса. Психолог от областната полицейска дирекция влезе в жилището и през цялото време опитната дама преговаряше с мъжа да се откаже от намеренията си. На моменти ясно се виждаше как дори му държи ръката.

Шуменецът стоеше с преметнати два крака през парапета на терасата, на моменти излизаше целия извън балкона и дори затваряше прозореца зад гърба си. Накрая скочи за ужас на спасителите си.

Мъжът е страдал от психично заболяване и спрял да взема лекарствата си, казаха съседи на младия мъж пред "Труд". Живеел с майка си и баща си.

Жената му забранявала да пие и да пуши цигари, заради медикаментите, но затова отношенията със сина й били обтегнати. Според запознати, синът казал на баща си, че такъв живот му е омръзнал.

По време на спасителната акция бащата обяснил на полицаите проблема и веднага били купени цигари и бира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

дедо Ташунко

преди 6 години

Друг път да не изпращат психоложка, а каратистка или боркиня. Бог да го прости момчето, отървал е себе си и родителите си. От мизерията в Родината още много хора ще превъртят.

43

безумие

преди 6 години

Не разбрах защо тогава всички са присъствали ПБЗН, Полиция и т.п, като нямат намерения да спасят момчето за какъв *** са били там да гледат сеира сигурно ето още един млад човек си замина ...................... жалко

42

Агджата

преди 6 години

Е като го е държал за ръката що не го е дръпнал вътре и да му бие два шамара да се освести?

fallback