Снимка: Архив, Булфото
fallback

В страната са станали 14 тежки пътни инцидента през последното денонощие.

При инцидентите на пътя са били ранени 17 души, няма загинали. Двама от пострадалите са с опасност за живота.

В София са станали четири тежки и 68 леки пътнотранспортни произшествия, при които са били ранени петима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Трол Горянин

преди 6 години

само два дена след като погнаха ДАИ-аджиите и вече има резултати , ако беше миналата седмица - при 14 катастрофи щеше да има десетки загинали

7

дедо Ташунко

преди 6 години

Анонимен, уважавам твоите разсъждения. но те моля да отговориш честно на този мой въпрос: Какъв % от пътните катастрофи в България са дело на роми, с купени книжки? Не забравяй, че само хора с много ниска култура си позволяват всякакви волности, седнат ли зад волана. Процентно катастрофите в Германия са 10 пъти по-малко на глава от населението, това е тъжната истина. Кого защитаваш ти момченце? Нищо лично, бъди здрав и дано нещо се поразмърда в черепната кутия. Респект пред живота и пред закона!

6

Анонимен

преди 6 години

Огромна глупoст е да се твърди, че шофьорите били виновни за нарушенията, а всички глупaци твърдят нещо такова в разни варианти: манталитет, култура, възпитание, *** народ, слаба държава и т.н. Няма държава по света, където правилата да се спазват без държавата с контролната си структура, която за Българка е КАТ, да е наложила със силата си спазването на правилата. Едно от доказателствата е как шофират чужденците в България и как шофират българите в чужбина и размера на глобите не е важен.

fallback