Снимка: архив Булфото
fallback

Строителен работник падна от новострояща се вила в село край Велико Търново и издъхна в болница малко по-късно.

Фаталният инцидент станал вчера по обяд. 46-годишният мъж, който от дълго време работел по градежа на вилата на бизнесмен от Стара Загора, правел покрива на постройката.

В горещото време обаче му прилошало. Строителят изгубил равновесие и полетял към земята. При падането от 3-метрова височина, той си ударил лошо главата, съобщи "Дарик".

Малко след това съседи забелязали мъжа в безпомощно състояние, и извикали линейка.

Пострадалият работник незабавно бил откаран в Спешна помощ в болницата във Велико Търново. Въпреки усилията на медиците, мъжът издъхнал.

"Пациентът беше в много тежко състояние. Имаше голяма рана на главата си, от която ясно личеше, че е от претърпяна травма", коментира трагичния инцидент завеждащата отделението по реанимация д-р Сибила Маринова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Атанасов

преди 6 години

Сега компетентните органи ако, баха компетентни щяха да потърсят договори за извършената дейност, квалификация от пострадалия разрешително за строеж от собственика на имота или възложителя, после по подробно трябва да се проследят парите които са заплащани от вузложителя дали са чисти има ли платени данъци за тези суми, пострадалия плащал ли е данък печалба има ли здравна осигуровка каде е всичко това дали има изкарани ърсове за работа на високо в цяла Европа има изисквания а България я нама!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Нали идва една "бригада" да ми прави покрива- по къси панталони и джапанки, и маш майстора стъпа на една летва с пирон , че като прибеля и аз се чудя да го свестявам ли , на 150 ли да звъня - в чудо се видях

8

Анонимен

преди 6 години

Мутробароковите покриви са прекрасни. Събират 2-3 етажа в себе си. Мутробароковият покривът иска жертви, както изкуството.

fallback