Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Този уикенд Казанлък се превърна в столица на моторите в България. Юбилейният двадесети събор на казанлъшкия клуб "Черните рози" събра над 3000 мотористи. Сред гостите бяха и рокери от 8 държави, които отново призова за толерантност на пътя, съобщи Bulgaria ON AIR.

Мощни машини, мирис на бензин и хора с всякакви професии за пореден път се събраха в подножието на Стара Планина край Казанлък, водени от любовта си към моторите. Всички те трудно описват усещането да се качиш на мотор.

Рокерите за поредна година отправиха послание към всички участници в пътното движение: "За толерантност на пътя, да се кара внимателно, да се уважаваме един друг".

Юбилейният мотосъбор на "Черните рози" включва и рок концерт на български банди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Едно време имаше ,,с мирис на дизел и барут ,,и беше къде,къде по достоино и мъжествено . А простотията, ще разпознаем по заглавието ,,Черните рози ,, На някои Господ не давал,ама и да искат не могат да си го наваксат . ,,,Черните рози,?????,

10

Анонимен

преди 6 години

Чалта и простотия ..............на мотори . Папагалщина. .

9

Анонимен

преди 6 години

Що ли не направят ,,Сбор на танкистите ,,или ,,С мирис на дизел ,,и да съберат войници -танкисти ,па да извадят 20 -30 танка ,все още се намират ,а те,, мотори ,бензин в кръвта,, И после ,загивали ,високи скорости и сълзи и со.поли , борба и тем подобни клишета .

fallback