Снимка: Булфото, архив
fallback

Работник на ловешка фирма, подизпълнител при санирането на жилищен блок в Стара Загора, падна днес около обяд от осмия етаж и оцеля по чудо. Мъжът, който е на 47 години, е настанен в интензивната клиника на Университетската болница "Проф. д-р Стоян Киркович".

"Пациентът е със счупени ръце и крака, но няма опасност за живота му", съобщи за "24 часа" зам.-директорът на лечебната част на болницата д-р Живко Желязков. Още когато го докарали с линейка, той бил в съзнание и контактен.

Работникът извадил щур късмет, тъй като при падането се ударил на няколко пъти в скелето и това омекотило удара на тялото му в земята.

Инцидентът станал на улица "Анастасия Тошева" 2 в Стара Загора. Работата на обекта е спряна, трудови инспектори са на мястото, за да изяснят причините за трудовата злополука.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Петърчо

преди 6 години

Хората питат къде били инспекторите. То по-добре си задайте въпроса дали в речника на собствениците на строителни фирми в България съществува думата инспектор. Поне едно е сигурно ако думата не съществува то думата подкуп независимо от подредбата е първата в речника на въпросните... А и на повечето инспектори. Добре че човека е извадил късмет и е жив и дано се оправи бързо.

11

Моряк и половина

преди 6 години

Работника да съди фирмата, за дето не му е предоставила обезопасително въже! Не може да се пестят 100 лв за сметка на човешки живот! ПРЕСТЪПНИЦИ!

10

Палмето

преди 6 години

Определението ,,Фирма Подизпълнител'' за обект който усвоява държавни средства,или субсидии,ми звучи някак си странно.Ами тогава кой е изпълнителят ? Тези вехти схеми за кражба на държавни субсидии са толкова скъсани,че трябва да се засенчват от полиция,и прокоратура,иначе дирниците им ще лъщят от 100км.

fallback