Снимка: flickr
fallback

Сметка за кабелна телевизия и интернет в размер на 23 586 лева и 89 стотинки е начислила на свой клиент банка, пише в. "Монитор".

Задължението се появило в графата текущи плащания на битови услуги на шуменката Румяна Б.

Нормалната месечна сметка, която плащало семейството на жената, била в размер на 47 лв. и 90 стотинки.

"При детайлизиране на задължението системата показа, че сумата се е "натрупала" от април 1970 година", разказва жената.

Тя имала късмет, че не е оставила плащането на задължението в автоматичен режим, каквато практика имала с мобилния оператор. В случая с кабеларката системата очаквала потвърждение на заплащане.

От мобилния оператор обяснили, че нямат нищо общо с грешката, а от банковия офис казали, че това е вирус и ще предадат случая на своите IT специалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Таксито

преди 6 години

Сега накрая ще се окаже че сумата е реална и жената накрая ще си плати, като банката предвидливо ще и отпусне потребителски кредит при изгодни условия.

26

Анонимен

преди 6 години

Уф, един път не сгрешиха тия сметки надолу, бе, само нагоре грешат!

25

Анонимен

преди 6 години

До Още по-анонименЩеше да е смешно, ако не беше вярно. ОББ прилапа към 150 долара на майка ми от такса за поддържане на сметката. Въведена естествено много след депозирането на доларите там. И си говорят постоянно за нови повишения и нови видове такси и така докато не дойде някой нов Хитлер...Да си ги беше стискала *** под дюшека... и вместо 150$, всичките да ги метне през терасата. Не искате комунизъм, но искате всичко да ви е безплатно...

fallback