Снимка: government.bg
fallback

От 15 юни най-елитната правителствена база по морето "Евксиноград" ще е пълна с почиващи.

Не само министри, депутати, висши чиновници са резервирали всички места в бившата царска резиденция край Варна, пише "Труд".

Няма ограничения по време на ваканцията на властта, която е обичайно през август, да отдъхват и обикновени летовници. Заявките за сезон 2017 са предимно от българи и по-малко от чужденци. Цените не са променяни от години.

Най-скъпо излиза "Слънчевото бунгало" по 700 лв. на нощ. Кокетната еднофамилна къща е на самия бряг, разполага със собствен басейн и барбекю.

Спането в апартамент в хотел "Тунела", където най-обичал да отсяда Тодор Живков, излиза 250 лв., а малкият апартамент е 130 лв.

Това лято избралите да почиват в любимото ложе на Тато ще се радват на подновен интериор след направения ремонт.

Почивка във вила "Чинар" струва 600 лева на нощ, а мезонетът във Фердинандовата къща – 550 лв. Големият апартамент във вила "Магнолия" се предлага за 300 лева, а малкият – за 130 лв. на нощ.

Толкова е и престоят на вечер в хотел "Манастира", както и в бунгало на брега без сауна, а с екстрата поскъпва двойно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Радев

преди 6 години

До АнонименЦените са за помещение, само че не виждам как да са ниски, при положение, че базата не е ремонтирана сигурно от 30 години. Цената на голям апартамент с 2 спални и хол е 200 лв. на вечер през юли и август, като пак казвам това включва само нощувка. Храната се заплаща отделно, като има възможност да се поръчва предварително по заявка. Цените са горе-долу като в нормален ресторант - не е супер евтино, както е в останалите държавни почивни бази, но не е и кой знае колко скъпо.

10

Анонимен

преди 6 години

Със субсидия от 11 лв., това са супер ниски цени. Кога ще си направят субсидията по 1 лв., както е по Европа. До кога най-безната страна ще е с тази висока цена. Тези нагли хора до кога ще ни крадат.

9

Анонимен

преди 6 години

Националистите пък ще почиват без пари по хотелите на Валери Симеонов!

fallback