Снимка: Булфото, архив
fallback

Пътнически влак, пътуващ по направлението Пловдив - Карлово, е блъснал автомобил, опитал се да премине при спуснати бариери на жп прелез в село Труд, съобщава "Фокус", като се позовава на информация на полицията в Пловдив.

Сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 в 19:20 в петък.

Според първоначалните данни, при спуснати бариери на жп прелеза в село Труд, през линиите е преминал лек автомобил "Опел", който е бил блъснат от преминаващ пътнически влак, движещ се по посока Карлово.

Водачът на автомобила, 57-годишен мъж от село Строево, е настанен в болница в тежко състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Тъпак

преди 6 години

Този водач е голям проSт!

25

Случаен

преди 6 години

На простите и троловете, Тиквата им пречи. То и Господ не може да се справи с простотията, а някой тук упрекват управлението. А тук наистина има много прости пишещи и се забавляват. Но не казвай никога за нищо, защото незнаеш къде и как ще ти се случи нещо. Жалко за загиналите и ранените по пътищата. Независимо от етнос и религия това са хора, живеещи в БГ. Да бъдем преди всичко ЧОВЕЦИ!

24

Анонимен

преди 6 години

Този много е бързал за гробището. Ами тъй де - хубавите места са на свършване. Преди време един такъв бърз и яростен свиреше напористо с клаксон на пешеходна пътека, по която минаваха голяма група деца. И аз с много силен глас го попитах за гробището ли бърза? Успокоих го, че място ще има и за него. И на този чейнето му увисна чак в Австралия. Хората наоколо започнаха да ми ръкопляскат. Та така де - който много бърза, стига до...пак там.

fallback