Снимка: БТА
fallback

Общ преглед
Шофьорка "паркира" колата си в магазин за дрехи в центъра на Добрич. Той се намира в мазето на сградата и до него се стига по стълби. Магазинът е част от голям търговски комплекс. Жената зад волана "слезе" по стълбите към него с автомобила си, съобщи БТА.

Все още не е ясна причината за инцидента. Най-вероятно жената е натиснала педала на газта, вместо този на спирачката.

По непотвърдена информация, в колата е пътувало и дете. То и жената са се отървали само с уплаха, но има нанесени материални щети, твърдели очевидци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 години

това не са били варненци, били са толбухинци под прикритие

31

.....

преди 6 години

До do ТХМного обичате да поставяте всички под общ знаменател, но и аз мога да се пробвам. Ето пример колко нахални и изтървани са варненски шофьори:на светофар при светване на червена светлина, вместо колите да спрат, варналии запозват масово да ускоряват и минават по минимум 5-6 коли на вече светнала червена светлина ...... и всички нормални водачи се обриват, щото не знаят откъде ще дойде ужаса. Е, нещо за манталитета?!

30

do ТХ

преди 6 години

Толбухин го няма ама толбухинския манталитет и прототип на нагъл и елементарен човек на пътя е още тук. Във Варна като видят ТХ регистрация до тях се обриват щото не знаят откъде ще дойде ужаса

fallback