Снимка: архив, БулФото
fallback

67-годишна жена е починала след катастрофа на главен път Е-79 в района на Сандански. Това съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е получен около 11 часа днес.

По първоначални данни лек автомобил "Ситроен", управляван от 72-годишен мъж от Сандански, излизайки от бензиностанция, за да се включи в движението по Е-79, отнема предимството на лек автомобил "Хонда", движещ се по Е-79 в посока към Сандански.

Починалата жена е пътувала в "Ситроен"-а. Пострадал е и водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ - Сандански. Към момента няма данни шофьорът на "Хонда"-та и пътуващата в колата жена да са пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Vencislav Dimov

преди 6 години

Страшно е когато жена ти има 60 годишен юбилей и ти си решил да и покажеш какъв мъж си, като се качваш пиян на Хондата си и караш с скорост над 150км.ч, за да и покажеш,че все още си мъж. Да, страхотен подарък е направил на съпругата си. Дано този *** получи заслуженото.

5

Лиляна Гигоца

преди 6 години

До АнонименА всички млади да се тестват, преди да се качат в кола, за алкохол и наркотици и любовна мъка и терзания

4

Димитрина Христозова

преди 6 години

Гледах на камерите записите от катастрофата. Шофьора на Хондата, въпреки ограничението от 60км , се движи със скорост над 130 и удря автомобил Ситроен в банкета, извът платното. Камикадже на пътя. Този шофьор, на Хондата, ще продължава да предизвиква ПТП и да отнема и други човешки животи. Дано това не са вашите майки, сестри и баби. Дано Бог се смили над този шофьор, който е карал Хонда и му влее сили да живее с мисълта, че е убиец.

fallback