Снимка: bTV
fallback

Акцията по издирването на Ивелин Узунов от смолянското село Смилян, намери на нови следи от него.

Вчера са били открити обувките на младия мъж, в тях били и чорапите му. Те са намерени в близост до река, под една от махалите в района.

Днес близките на младежа организират мащабна акция по издирването му и умоляват хората от региона да се включат на доброволни начала в нея.

Oще по темата

"Обувките и чорапите му бяха мокри, бяха оставени до реката. Изглежда това се е случило преди дни, тъй като следовото куче не успя да надуши следите", коментира бащата на изчезналото момче Велин Узунов, цитиран от "Дарик".

Той обясни,че в първия от почивните дни се организира акция, в която участват предимно близки и доброволци, но издирването има нужда от още хора. Ще се претърси районът, в който са намерени последните следи, в околностите на селата Турян, Пещера и Смилян.

Велин Узунов се надява синът му да е жив и здрав и час по-скоро да бъде открит.

Това са вторите стопроцентови следи, открити от Ивелин. Преди това той бе заснет от фотокапан. Получавани са и два сигнала от граждани, че е засичан в района на село Чокманово и в смолянският квартал "Райково".

Момчето изчезна на 5 май от село Смилян и от тогава се провежда акция по издирването му.

Издирваният 20-годишен млад мъж е от Смилян е с ръст 180 см, очи – кафяви, облечен е със сив суитшърт и черен панталон, тип анцуг. Младежът е напуснал дома си на 5 май и е в неизвестност. По молба на бащата е обявен за местно издирване, а впоследствие и за общодържавно.

От полицията призовават всеки, който забележи момчето, да сигнализира в полицията или на телефон 112.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Дано се намери този младеж жив и здрав.

10

До 16

преди 6 години

Имай предвид, че Ванга не винаги е казвала направо, ако се е случила трагедия. Може да е преценила, че в момента не бива да им казва. Знае се също, че не е назовавала убийци. Не знам какви точно са й били подбудите.Пиша всичко това, защото ми е известен от първа ръка потресаващ случай, свързан с внезапно изчезнал човек. Казала им къде да отидат и да копаят и го намерили там (край село, с което нямат нищо общо), но не им е казала кой и защо го е обесил на колана му, а после го е погребал.

9

Анонимен

преди 6 години

Скоро пътувах Лъки -Давидково и гледам едно момче с колело викам си ако го срещне мечка само колелото ще остане няма обхват ако стане нещо няма кой да ти помогне коли рядко минават

fallback