Снимка: Булфото
fallback

29-годишна жена е загинала при тежък пътен инцидент край Шумен, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за катастрофата е получен в 18.28 часа в дежурната оперативна част в областната дирекция. Установено е, че са се ударили два леки автомобила.

На главен път I-7 между разклона за Васил Друмево и пътен възел "Детелина",  водач на лек автомобил "Форд Фиеста" със софийска регистрация е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил челно в идващия насрещно лек автомобил "Фолксваген Пасат" с шуменска регистрация. След удара на място е загинала 29-годишната жена, която е била зад волана на форда.

В шуменската болница е откарана 32-годишна жена от Шумен, която е управлявала фолксвагена. След преглед са установени фрактури на лява ключица и дясна китка. Тествана е за алкохол с дрегер, резултатът е отрицателен.

Причината за тежкия инцидент се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

не сте прави

преди 6 години

Тя не е виновна но видиш ли колата и в другата лента??? Сигурно се опитала да "избегне челен удар" понеже нали пасата е "бил" в насрещното... нещо физични закони и други явно не действат на тази катастрофа пасата кара в дясно според "драскащи тук" ,форда в ляво... тука го обърнахме на английско движение... и накрая пасата в неговата си лента... форда и той в "неговата (лявата)" .... или пък след катастрофата някой ги е изместил колите така ,че да нагласят загиналата да е виновна...мир на праха и

14

До коментар 15

преди 6 години

Ти ***/*** ли си или кво? Или не знаеш правилата и за движение в тази страна??? Значи форда е в лявата лента и твърдиш че пасата го е ударил?!? Мир на праха на загиналата..не знам дали е бързала или какво, но да изпреварваш на завой, без колан,с висока скорост,да няма и спирачен път от нейна страна... да предизвикаш катастрофа и накрая *** като теб дакаже, че няма вина... има си експертизи и те доказват ,че вината е на загиналата! Съболезнования на близките!

13

Нямазначение

преди 6 години

Щом е написано, значи е вярно. Аз обаче, познавам загиналата Алекс... и на опелото бях. Истината е коренно различна. А именно, че не Алекс е влязла в насрещното с Форда, а точно обратното, но понеже е загинала е много лесно тя да понесе вината. Мир на праха й! Дано се намерят съвестни държавни органи, които да спомогнат за истината да излезе наяве. Алекс работи като дистрибутор и книжката й не е купена! В онзи момент се е прибирала и е нямала "бърза работа", така че не говорете глупости

fallback