Снимка: архив, Reuters
fallback

През нощта ще е облачно с валежи, преди полунощ и с гръмотевици. Ще духа слаб северозападен, в Източна България северен вятър. Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса. Утре все още ще има валежи, които до вечерта навсякъде ще спрат. В следобедните часове на отделни места в Южна България ще прегърми.

От северозапад облачността ще се разкъсва и намалява, като през нощта срещу четвъртък почти навсякъде ще се изясни. Ще духа до умерен северозападен, в източните райони - североизточен вятър. Максималните температури ще са в широки граници - от 13 градуса в североизточните- до 22 градуса в югозападните райони.

Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за май. През деня слабо ще се повиши, пише БТА.

В планините ще духа слаб северозападен, само по най-високите върхове умерен до силен западен вятър. Ще има превалявания от дъжд, над около 1800-2000 метра от сняг, но след обяд след временно разкъсване на облачността в отделни райони на Рило-Родопската област ще прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 10 градуса, на 2000 метра около 3 градуса.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна и на отделни места, главно по южното крайбрежие ще превали. Вятърът ще е слаб до умерен от изток-североизток. Максималните температури ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback