Снимка: Монитор

Студентката Людмила Андонова, която наскоро изпя перфектно парчето "Трепни" на Цеца Величкович – Ражнатович, с което си изпълнение тогава поздрави всички тираджии, влиза зад решетките.

Върховният касационен съд намали присъдата й от 3 години затвор на 2, които Люси трябва да изтърпи при общ режим.

Още по темата

Със същата присъда приятелите на Люси - Любомир Георгиев и Драгомир Амбарев, са осъдени на по 3 години затвор. Всеки един от тримата трябва да плати по 5 бона глоба за това, че е пласирал дрога, пише "Монитор".

Любомир Георгиев бе признат за виновен за разпространение на 2 240,5 грама дрога за 13 443 лева, с които е пипнат от ченгета на 1 януари 2015г. на 209-и км на магистрала "Тракия". У Драгомир пък били открити наркотици за 9 368, 61 лева, а у Людмила Андонова – марихуана за 1 199,87 лева.

"Искам да поздравя всички тираджии, камионджии, тези, които карат бусове, коли и изобщо като цяло всички, които сме на път. Нека Бог да е пред нас и да ни пази. А сега това е от мен", казва в началото на видеото Людмила, а след като запява, удря в земята доста професионални певачки, коментираха тогава хора от музикалната гилдия.

Въпреки певческите си заложби, Люси Андонова ще трябва да се съобрази с решението на съда и да прекара следващите две години от живота си в женския затвор в Сливен.  

Припомнете си изпълнението на Люси:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase