Снимка: Facebook
fallback

Общинската избирателна комисия в Бяла Слатина отказа да прекрати предсрочно пълномощията на кмета на кметство Галиче Ценко Чоков.

Решението е взето на заседание на ОИК–Бяла Слатина. От 11-те членната комисията 9 са гласували "За" оставането на Чоков на поста.

Oще по темата

На 7 април ЦИК изрази становище, в което заяви, че би следвало пълномощията на кмета на Галиче Ценко Чоков да бъдат прекратени, тъй като повече от 10 месеца не изпълнява функциите си. 

Срещу него бяха повдигнати обвинения за това, че е ръководител на организирана престъпна група - за лихварство, отвличане, побой с нанасяне на телесни повреди, палежи, оказване на принуда и смъртни заплахи.

Цялото решение на ОИК–Бяла Слатина може да прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Наблюдател

преди 6 години

В село Галиче не вървят телефонни измамници, както и няма *** престъпност. Благодарение на този господин, какъвто и да е той, но постигнал интеграция на всички, без разлика на етнос и религия.

54

Мангърчето

преди 6 години

Ценко Чоков - кмет трети мандат..ББ- премиер трети мандат.....министрите- пак същите трети мандат...БЕЗЦЕННО!Властта им отива..и на акъла и на образованието.. и на поведението...Да е честито на народо-населението!

53

Наблюдател

преди 6 години

Yes + / NO --

fallback