Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Поредна вандалска проява срещу паметник. На 1-ви май, когато се отбелязва Деня на труда, паметникът на жертвите на комунизма в Бургас осъмва с лика на бившия комунистически лидер Георги Димитров.

Въпреки че монументът беше старателно почистен, ликът на Георги Димитров, макар и избледнял, продължава да прозира на монумента.

След проверка от Първо РПУ в Бургас ще бъде решено дали да се образува досъдебно производство. За случая разказва телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 6 години

До aphexGоVниjо, подбирай си думите! Ако ми паднеш, много ще плачеш и ще се извиняваш!Георги Димитров е велик български антифашист, името на когото знае цял свят и се прекланя пред подвига му! На Лайпцигския процес направи жалък всемогъщия Гьоринг!Кого е избил? Какъв елит? Димитров е спасил много български емигранти от лапите наНКВД именно заради авторитета си пред Сталин. Освен, че мръснословиш, и клеветиш!Значи на английския агент Гемето може да има кръстен булевард, на Димитров - не!

43

ьцйжнйфнсдф

преди 6 години

И ето защо не чета днес и подобни фейк нюз медии. Когато Асен Ганюв цапаше паметници това беше пърформанс, арт, евроатлантизъм. Сега изведнъж стана вандалска проява.

42

За

преди 6 години

кой ли път,*** показаха среден пръст на фашагите???

fallback