Снимка: архив, Булфото
fallback

Полицейска операция по пътищата в страната е установила 12 909 случая на шофиране с превишена скорост за седмица, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията е проведена от 17 до 23 април на територията на всички страни-членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция /TIPSOL/ с цел засилени проверки за нарушения на ограниченията на скоростта.

При аналогична операция миналата година в България са били засечени 13 557 нарушения на ограниченията на скоростта, отчита ГД "Национална полиция".

В хода на операцията тази година в България са задържани 12 лица за притежание на наркотици, установен е обявен за издирване, разкрити са 47 други криминални престъпления, посочват още от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

ist

преди 6 години

plastat globa do 30 dena ili prestoi v bg zatvora. za nad 30 km previshena skorost se sboguvat s shofiorskoto pravo za vechni vremena.

19

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрах какво работят в КАТ - засичат -ама какво от това и получават огромни заплати.

18

Американ

преди 6 години

До Лелеее (18)До Лелеее(18)В Калифорния освен това се плащат разни там съдебни такси и подобни и сметката става $900. Глобите се събират ефективно и бързо. А освен това и застраховката моментално скача с 30%. Затова тука шофьорите са много кротки, а не rлynaви roвeдa като в Бг.

fallback