Снимка: visualhunt.com
fallback

60 000 долара изпратил за три месеца мъж от Оман на поредната измамна булка от Разградско.

36-годишният гражданин на Оман подал сигнала лично в управлението в Разград, след като пристигнал у нас и неуспешно издирвал жената, с която си мислил, че има бъдеще. Той заявил, че в периода октомври–декември миналата година й изпратил сериозната сума щатски долари.

Парите й трябвали, за да си плати данъците, за да може да пътува, за семейни проблеми и за самолетни билетни. След като тя така и не се качила на самолета, за да долети при него, мъжът започнал да я търси. Така стигнал до България. Посочил имената, с които се представяла пред него жената, но не се знае дали са истински.

Това е поредният случай, от вече стотиците, на измамени чужденци, които пращат пари на виртуални булки от Разградско, които им обещават любов.

В хода на любовната комуникация по интернет изникват всякакви проблеми и мъжете пращат пари, но така и не дочакват булките, пише "Труд".

Запознати с далаверата твърдят, че в това време те изхранват семействата си с парите от преводите, купуват имоти и коли на мъжете си.

Най-опитните в бизнеса "Виртуална булка" дори спестили, имали влогове от по над 300 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Пешо

преди 6 години

И нас няколко пъти ни лъже една виртуална булка от Банкя ама аз знам че с нея нямаме бъдеще!

14

До Димо

преди 6 години

Ха ха, така е. Но най-смешно е това, че снимките, които измамничките показват на балъците, не са техни, а на красавици, намерени по списания и сайтове за реклама на козметика.Имаше случай, при който щастливият "годеник" открива, че снимките, които е получил са взети от западен моден журнал. Всички знаем какви хубавици снимат за тези журналиБива глупост, бива, ама може ли някой нормален човек да допусне, че някоя изключителна красавица ще изпадне дотам, че да си търси мъж чрез подобни сайтове?

13

чобаняга

преди 6 години

Ако е отпрал виртуално няколко пъти кандидатката няма право да се оплаква. Тя пък поема риска виртуално да забременее.

fallback