Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Очаква се по пътищата в цялата страна да има интензивен трафик заради струпването на три почивни дни.

От МВР предприемат извънредни мерки за осигуряването безопасността на пътя – ще бъдат осигурени повече патрулиращи екипи, които ще следят за висока скорост и употреба на алкохол.

Напрежение се очаква на българо-гръцката граница заради ремонтни дейности на граничен пункт "Промахон". От снощи влизащите в България камиони там се пропускат през едно единствено гише.

Ремонтът ще продължи 20 дни.

В същото време от 16:00 до 20:00 ч. днес се спира движението на камиони над 12 тона по натоварените пътища.

За леките коли, излизащи от София през Владая са осигурени две ленти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

то затова са си виновни пак нашенците, ако имахме хотели с обслужване, можеше и там да се ходи...Като искаш да почиваш в слънчака цената ти е същата като в гърция, ама нещо нивото не е точно същото, даже никак.Последните ми почивки из БГ са в семейни хотели, обслужването е било в пъти по добре от надписаните звезди на големите такива.

7

Анонимен

преди 6 години

Нашенецът пак се готви да щурмува съседските държави, да задръсте границите, и да им изконсумира яденето и пиенето. В Сърбия на прасе, в Гърция на узо, в Румъния на качамак. Супер.

6

питанчо

преди 6 години

Кое е доброто , че оставяме сума пари е чужбина , не у нас ? Малцина пътуват .Работещите бедни са си у нас , а и не само те.

fallback