Снимка: Reuters, архив
fallback

Възрастна жена от град Сливо поле, област Русе, дала 4350 лева на телефонни измамници, съобщиха от полицията в крайдунавския град. 

Пред органите на реда 74-годишна жена разказала, че предала на престъпниците парите, които изтеглила от клон на банка, след като била подведена по познатата вече схема - оказване на съдействие на полицията при залавяне на телефонни измамници.

По случая се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Друг внук

преди 6 години

Знам и за случай с една бабка, на която сина й работил в САЩ.Тя постоянно мрънкала, че няма пари, че в България е беднотия, че цените са много високи и т.н.Сина й пращал пари всеки месец в продължение на над 20 години.Когато старицата починала сина й си дошъл да я погребе.искал да изхвърля стария гардероб и като го отворил, какво да види?Гардероба пълен до средата с пари!

11

Друг внук

преди 6 години

До ЯДОСАН ВНУКТочно така!Баба ти и дядо ти те лъжат.Моите бяха същите.Те вечно нямаха пари.Един ден майка ми като чистеше цялата къща случайно им намери тайника и нареди пачките една до друга на две легла персон и половина.От тогава старците я намразиха!

10

Анонимен

преди 6 години

Пенсионерите са фрашкани с пари.ВИДНО Е !Знам, че троловете на БСП имат за цел да изкарат, че пенсионерие умират от глад, но такива новини вече ги правят безсилни и смешни.

fallback