Снимка: Булфото
fallback

64-годишен пешеходец загина, след като бе блъснат от автомобил в град Белица, съобщават от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Около 09:45 часа тази сутрин е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие в града,  при което лек автомобил "Форд Транзит" с 32-годишен водач от град Сливница, извършвайки маневра на заден ход, е блъснал 64-годишен пешеходец от Белица.

В резултат на инцидента пострадалият е починал. Пробата за алкохол в кръвта на водачът на лекия автомобил е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

станю

преди 7 години

и сега ще го осъдят шофьора условно, две години, а до присъдата ще е прехвърлил недвиижимачата си собственост и от гражданският иск ще получат наследниците нула пари.Позната българска история, жалка работа.

7

Анонимен

преди 7 години

Много пъти когато не съм имал пълен поглед зад буса защото видимоста в огледалата е ограничена съм слизал поглеждал съм и тогава съм правел маневра. Ако има народ около буса ги предупреждавам да се дръпнат че при маневрата назад да не пострада някой. Когато работиш се работи с акъл. Ама откъде акъл у новото племе? Дай им чалга дрога *** и не ги търси за акъл. Язък за човека на 64 години да си отиде по този нелеп начин. Бог да го прости.

6

Анонимен

преди 7 години

До 4 Аааа колега не си много правТочно огледалото( лата) ти дават едно сравнително ограничено зрително полеИ аз съм шофьор от 27 г и винаги се чудя на безумието да пресичашзад кола на заден ход

fallback